De Mestic Spa-5000, mobiele split airco preview in 2023!

De Mestic SPA-5000 split unit airconditioner biedt mogelijk de perfecte oplossing om jouw caravan, camper, of mischien zelfs slaapkamer aangenaam koel te houden tijdens de warme zomerdagen. Met een koelvermogen van 1495 W / 5100BTU is de airco een stuk krachtiger dan de Mestic-3000. Volgens onze BTU rekenmachine is de airco geschikt voor ruimtes tussen de 12m2 en 20m2.
Het apparaat koelt niet alleen, maar ventileert ook en ontvochtigt de ruimte, waardoor je op elk moment van de dag kunt genieten van een aangename temperatuur. Met de instelbare temperatuur tussen 16 °C en 30 °C en nachtmodus kun je ook ’s nachts genieten van een heerlijke nachtrust.

De buitenunit heeft isolatieklasse IPX4, zodat je hem gerust buiten kunt laten hangen tijdens een regenbui. Dit is vrij uniek voor mobiele split airco’s die geschikt zijn voor de caravan. Het apparaat heeft een geluidsniveau van 55 dB en een gemiddeld stroomverbruik van 600 W, wat betekent dat je tijdens jouw kampeervakantie niet bang hoeft te zijn voor overbelasting van het elektriciteitsnet.

De Mestic SPA-5000 is eenvoudig te installeren in de raamopening van je voertuig, dankzij de flexibele buizen die de condensor en de verdamper met elkaar verbinden. De airco wordt geleverd met montagebeugels die geschikt zijn voor vrijwel alle caravans en campers. Een eenvoudige installatie met traploos verstelbare beugels maakt deze airco geschikt voor voertuigen tot 6 m lang.

Kortom, als je op zoek bent naar een krachtige airconditioner die geschikt is voor jouw caravan of camper, dan is de Mestic SPA-5000 een uitstekende keuze. Met zijn indrukwekkende koelvermogen, eenvoudige installatie en handige functies zal deze airco je vakantie nog aangenamer maken.
Geef een reactie