Vergelijk alle Dyson Airco, Ventilator en Luchtreinigers in 2024!

PLAN - PRICE

Description

Description

text

text

Dyson Pure Cool CryptomicHet huidige topmodel van Dyson is in staat om het stofje 'Formaldehyde' te elimineren en is daarme uitermate geschikt voor de werkvloer

Dyson Pure Hot & CoolDe 'Pure Hot & Cool' kan naast ventileren en luchtreinigen ook nog eens verwarmen. Zo kan je het apparaat het hele jaar door gebruiken!

Dyson Pure Cool TableDe Dyson Pure Cool table is de meest krachtige ventilator, met maar liefst
437 l/s!


Dyson is een ontzettende “disruptor” op veel verschillende markten, en in de luchtbehandeling is dat niet veel anders! Het bekende designer merk heeft verschillende Dyson cooler modellen in het 2024 assortiment die jou kunnen helpen met het verkoelen of verfrissen van je huis.

Helaas heeft Dyson op dit moment (nog) geen mobiele airco’s op de markt. Mocht je er dus eentje tegenkomen online, dan is dit waarschijnlijk een stukje marketing van de desbetreffende website, en dus gewoon één van de ventilatoren of luchtreinigers. Ook zou je de dyson cooling als aircooler kunnen beschouwen.

Wat Dyson cooling dus wel aanbiedt zijn ventilatoren, luchtverfrissers, en luchtbevochtigers. Vaak een combinatie van het bovenstaande met soms de mogelijkheid om te verwarmen.
Omdat we vaak zelf door de bomen het bos niet meer kunnen zien hebben we een overzicht gemaakt van alle modellen die nu verkrijgbaar zijn. Sorteer en vergelijk op:

  • Functionaliteit: Heeft het model een van de volgende mogelijkheden: Ventilatie, Luchtreiniging, Luchtbevochtiging, of Verwarming
  • Recente Prijs: De laagste recente prijs die wij op de markt gezien hebben, een prijs indicatie.
  • Model: Tafel, Toren of Mini
  • Jaar van uitgave: Het jaar wanneer de machine is uitgekomen
  • Geluid (Max.) Het maximale geluid in decibel
  • Hoogte: Hoe hoog de ventilator is in centimeter
  • Luchtstroom: Hoeveel luchtverplaatsing de ventilator heeft in liter per seconde

De tabel is standaard gesorteerd op het jaar dat het apparaat is uitgekomen, de nieuwste Dyson ventilator staat dus bovenaan. Zelf kan je ook sorteren op elke categorie met de pijltjes. Gebruik het ‘+’ teken om meer informatie te zien. Daarnaast kan je ook zoeken op specifieke wensen in de zoekbalk!

Voor meer achtergrondinformatie over Dyson en andere ventilatoren, check ons artikel over de beste ventilatoren van 2024!

Vergelijk

Geef een reactie