De mobiele airco’s met het beste koelvermogen, voor op kantoor!

PLAN - PRICE

Description

Description

text

text

Meeste Capaciteit

Eurom Coolperfect 180 Wifi


De hoogste koelcapaciteit van alle Airco's in Europa. Daarnaast ook nog eens te bedienen via een app!

Stil en Zuinig

DeLonghi WE128ECO Silent


De hoogste koelcapaciteit binnen het aanbod van DeLonghi, met de zuinigheid en stilte die we gewend zijn van het bedrijf!

Krachtig en Voordelig

Eurom Polar 12001


De best presterende airco onder de 500 euro!


Als je een groot kantoor of veel elektrische apparatuur hebt (en een split-unit airco is geen optie) dan kan een mobiele airco met hoog koelvermogen een prima oplossing zijn om de ruimte koel te houden tijdens de warme zomermaanden. Wij zijn alle fabrikanten af gegaan om te kijken wat zij in het aanbod hebben voor grote ruimtes in 2020. We hebben drie modellen (+ alternatieven) voor jullie uitgekozen die elk ergens in uitblinken.


De meeste capaciteit: Eurom Coolperfect 180 Wifi

Eurom Coolperfect 180 wifi review

Koelvermogen: 18000 BTU / 5200W (52m2) | Geluid (ISO): 65dB | Verbruik: 2.000W | Energielabel: A| Fabrieksgarantie: 2 Jaar | Gewicht: 34KG

De Coolperfect 180 heeft de meeste koelcapaciteit van alle airco’s (voor thuis en kantoor) die wij in 2020 gezien hebben. Met 18.000 BTU kan het ruimtes koelen tot maar liefst 80 vierkante meter (in een ideale situatie). Ondanks het hoge vermogen scoort de airco gemiddeld qua energieverbruik en is het apparaat niet zo zwaar als je misschien zou verwachten.
Lees ook onze eigen review van deze airco!

Voor en nadelen:
+ Enorm koelvermogen
+ Maar nog steeds compact
+ Bediening via Wifi met App
+ Verwarming functie voor in de winter

– Raampaneel past alleen op schuifraam, zie handleiding (overweeg een Airlock als alternatief)
– Zijkant kan resoneren

Kenmerken: De Coolperfect 180 heeft drie ventilatorsnelheden en ook een ventilatie, verwarming, en ontvochtiging functie. Het apparaat heeft een timer en wieltjes voor eenvoudige verplaatsing. De airco wordt geleverd met afstandsbediening en is ook via Wifi te bedienen met een app.

 


Alternatief: Trotec PAC 4700X: Het topmodel van Trotec heeft minder koelvermogen met 16000 BTU maar is ook iets goedkoper.


Stil en zuinig: DeLonghi Pinguino PAC WE128ECO SILENT

DeLonghi Pinguino PAC WE128ECO Silent vergelijk review en test

Koelvermogen: 12500 BTU / 3200W (34m2) | Geluid (ISO): 65dB | Verbruik: 1000W | Energielabel: A+ | Fabrieksgarantie: 5 Jaar | Gewicht: 39KG

De WE128ECO heeft de hoogste koelcapaciteit in het assortiment van DeLonghi, met daarbij de zuinigheid die we van het bedrijf gewend zijn. Daarnaast heeft het ook een stille stand die de airco laat functioneren met een geluidsniveau van 49 dB. Een uitstekende keuze voor een ruim kantoor waar stilte gewenst is.

Voor en nadelen:
+ Stil en Zuinig
+ 5 Jaar fabrieksgarantie
+ Slaap functie

– Redelijk zwaar

Kenmerken: De WE128ECO heeft 3 ventilatorsnelheden en een automatische modus afhankelijk van de omgeving- en doeltemperatuur. Daarnaast heeft apparaat ook een ventilatie en ontvochtiging functie. De airco heeft wieltjes voor eenvoudige verplaatsing en wordt geleverd met afstandsbediening.

 


Alternatief: De AEG AXP35U538CW is ook een zuinige airco (energielabel A+) met hoog koelvermogen, maar liefst 12000 BTU. Een mooi alternatief als de DeLonghi niet meer beschikbaar is.


Goedkoop en krachtig: Trotec Pac 3900X

Koelvermogen: 13.300 BTU / 3.900W (39m2) | Geluid (ISO): 65dB | Verbruik: 1900W | Energielabel: A | Fabrieksgarantie: 2 Jaar | Gewicht: 35KG

Trotec PAC 3900 X vergelijk review en test

Met 13.300 BTU is de PAC 3900 X de beste presterende airco onder de 400 euro. Dit maakt de airco een uitstekende oplossing voor de bewuste portemonee. Een nadeel is het hoge verbruik! Maar liefst 1900W maximaal verbruik, wat het met afstand de minst zuinige airco maakt die wij tot nu toe gezien hebben.

Voor en nadelen:
+ Redelijk stil
+ Hoog koelvermogen

– Hoog energieverbruik

Kenmerken: De PAC 3900 X heeft 3 ventilatorsnelheden en een automatische modus afhankelijk van de omgeving- en doeltemperatuur. De timer en nachtmodus maakt het geschikt voor de slaapkamer. Daarnaast heeft apparaat ook een ventilatie en ontvochtiging functie. De airco heeft wieltjes voor eenvoudige verplaatsing en wordt geleverd met afstandsbediening.


Alternatief: Suntec Wellness IMPULS 3.5 Eco: Dit populaire model van Amazon is goed verkrijgbaar en heeft een zeer schappelijke prijs


Alternatief: Eurom PAC 14.2. Met een BTU van 14000 is de Eurom airco een stukje krachtiger dan de Trotec, maar op moment van schijven wel 100 euro duurder. De Eurom is wel een stuk zuiniger wat op lange termijn veel kan schelen.


Dit waren onze suggesties! Hebben we een model gemist? Laat dan een berichtje achter in de comments!

Geef een reactie