De Dyson Pure Humidify + Cool. Het geld waard?

Dyson brengt haar tweede nieuwe luchtreiniger uit dit jaar in de “Pure” series, De Dyson Pure Humidify + Cool. Waar de Dyson Pure Cryptomic focust op formaldehyde, is de Humidify een ventilator, luchtreiniger en luchtbevochtiger in één! De grote vraag is in dit geval, is de ventilator het geld waard? Hij wordt momenteel verkocht voor maar liefst 699 euro!Dyson als luchtbevochtiger

Dyson heeft al eerder een luchtbevochtiger op de markt gebracht, en het apparaat is nog steeds te koop, de Dyson AM10. De Dyson Humidify is dus een opvolger van dit apparaat, en het grootste verschil is meteen duidelijk. De AM10 is een klein tafelmodel, waar de Humidify een groot torenmodel is. Voor alle andere Dyson modellen, check ons overzicht.
Ventilator en luchtreiniger

De Humidify doet naast het bevochtigen van lucht ook haar werk als luchtreiniger en ventilator, dit kan helpen met hooikoorts en slechte lucht als je midden in de stad woont, en de ventilator is natuurlijk erg prettig als de hoogterecords weer verbroken worden deze zomer!

Test & Review, het geld waard?

De meeste reviews zijn erg te spreken over het nieuwe model van Dyson. Wired magazine geeft de machine een uitstekende 9/10. Zij claimen dat de Humidifier de beste all-in-one is die momenteel te koop staat, alle drie de functies werken erg goed een hij ziet er natuurlijk ook nog eens mooi uit. Daarnaast beschrijven ze ook de reden waarom er geen verwarming in zit, dit zou namelijk alleen maar het water reservoir opwarmen met alle gevolgen van dien. Ten opzichte van de andere modellen kan het apparaat ook niet rond bewegen (wederom vanwege het water), maar heeft het in plaats daarvan een “Breeze mode” die natuurlijke wind simuleert.

Ook de reviews van Glamour.com, Goodhousekeeping.com zijn vrijwel geheel positief, met daarbij wel een kanttekening over de prijs…
Ja die prijs, met 699 euro is dit natuurlijk een enorme aankoop, en de vraag was “is de Dyson het geld waard?”.
Wij zouden zeggen, als je in de markt bent voor alle 3 de functionaliteiten (bijvoorbeeld, het is warm, je hebt last van hooikoorts of smog, en een droge huid), en je bent een groot fan van Dyson’s design, dan is het wellicht een goed idee om het nieuwste model van Dyson in huis te halen!
Heb je hem al? Laat dan even in de comments weten hoe hij bevalt!

Meer van Dyson:

PLAN - PRICE

Description

Description

text

text

Dyson Pure Cool CryptomicHet huidige topmodel van Dyson is in staat om het stofje 'Formaldehyde' te elimineren en is daarme uitermate geschikt voor de werkvloer

Dyson Pure Hot & CoolDe 'Pure Hot & Cool' kan naast ventileren en luchtreinigen ook nog eens verwarmen. Zo kan je het apparaat het hele jaar door gebruiken!

Dyson Pure Cool TableDe Dyson Pure Cool table is de meest krachtige ventilator, met maar liefst
437 l/s!

Geef een reactie